HVEM ER VI

Lidt om Innos Europe

Innos Europe sælger Kneel-It til håndværkere i hele europa.

innovative løsninger

Innos er en sammentrækning af ”Innovative Solutions” – innovative løsninger.
Vores fundament baserer sig på tre elementer:

  1. Vi udvikler nyskabende produkter
  2. Giver dig kvalificeret vejledning omkring dem 
  3. Leverer direkte fra producenten.

Vision

Vi vil kontinuerligt udvikle vores forretning, gøre os umage og forbedre os, så vi kan nå ud til endnu flere kunder og fortsat være den professionelle samarbejdspartner inden for værktøj, kemi og arbejdstøj, som kunderne glæder sig til at få besøg af.

Mission

Gennem vores nytænkende kvalitetsprodukter, personlig vejledning og vores tidsbesparende koncept skaber vi innovative kvalitetsløsninger, der skaber værdi og økonomisk gevinst hos vores kunder.

Innos er en sammentrækning af ”Innovative Solutions” og er først med nytænkning indenfor løsninger til erhvervslivet

Innovation og nytænkning

Innovation og nytænkning er grundstenen for alt, hvad vi gør hos Innos Tools. Vi vil være først med nyheder og løse vores kunders problemstillinger på nye, kreative måder.

Nærværende og oplysende

Vi vil være en nærværende samarbejdspartner og gennem vores koncept sikre, at alle vores kunder får den rette, professionelle vejledning.

Høj kvalitet og god service

Vores produkter skal være synonym med høj kvalitet. Dette kombineret med et højt serviceniveau både før og efter salget. Vi vil være en samarbejdspartner, som kunderne kan regne med.

Gør idéer til virkelighed

Vi bruger vores kunders input til, i samarbejde med producenten, at udvikle nyskabende værktøjs- og kemiprodukter, som løser præcis de opgaver, du står med hver dag.