BOOK KNEEL-IT ONLINE

Prøvekør Kneel-it

og oplev hvor nemt og lækkert det er at bruge den i hverdagen. Vores salgskonsulenter kommer forbi på din adresse og guider dig igennem demonstrationen, så du får den bedste oplevelse af vores nye knæpudevogn.

Ønsker du at opnå....

 • Øget effektivitet og produktivitet

  Med god polstring og beskyttelse med vedvarende komfort kan du eller dine medarbejdere arbejde hurtigere og længere uden at skulle holde pauser eller bruge tid på at flytte sig rundt på gulvet.

 • Reducerede lænde- og knæsmerter - og mindre gigt-risiko

  Kneel-it er faktisk en ergonomisk knæpude - på hjul - men bare meget bedre end de løse knæpuder, som ikke nedbringer knæ- og led smerter i ryggen, da du her har sædet at aflaste kroppen med!

 • Fleksibilitet i bevægelse

  Fleksibilitet er lige så afgørende som komfort, da det påvirker din effektivitet i dit arbejde. Når du faktisk har arbejdsbukser med indbygget knæpuder på har du ekstrem stor frihed og fleksibilitet

 • At komme nemt ned rundt, rundt, rundt og op igen...

  Kneel-it knæpudevogn er i princippet en flise-lægger stol, som modsat fx Kneeblades gør det nemt at bevæge sig sikkert rundt på gulvet - uden at skulle rejse sig flere unødige gange.

 • Knæbeskytter med hjul - bare meget mere behagelig

  Hvor mange brancher findes der hvor du faktisk får knæpuder med hjul, som glider nemt henover gulvet? Her slipper du for at gå med arbejdsbukser med knæpuder eller gel knæpuder.

... så skal vi bare lige bruge lidt info om dig....

Vi har 5 salgskonsulenter der kører rundt i hele Danmark året rundt.
Prøv Kneel-it gratis er baseret på at de er i et område nær dig, så derfor kan vi være nødt til at rykke din ønskede booking dato hvis de ikke lige er i området den ønskede dag.
Men vi kontakter dig under alle omstændigheder for at bekræfte din booking.

prøv kneel-it gratis