Anbefalinger

af Kneel-it

5/5

Søger du Trustpilot, Google Review, Facebook anbefalinger...

...Så har vi samlet anbefalinger her!

kneel it anbefalinger
5/5

5 stjerner (4)

4/5

4 stjerner (0)

3/5

3 stjerner (0)

2/5

2 stjerner (0)

1/5

1 stjerne (0)

Det tog mig ganske få minutter at få den samlet, hvorefter både min kone og jeg prøvede den. Knæpuderne er meget komfortable og sædet er også udmærket, husk på at jeg er en stor fyr! Den er designet således at når jeg letter mig fra sædet, kan jeg bevæge mig frem med benene. Hjulene virker til at være holdbare og ruller rundt uden problemer.

Shirley

Gør-det-selv håndværker

Jeg er en 33-årig stenhugger og kan allerede mærke at mine knæ giver mig problemer. Derfor var jeg interesseret i at prøve dette produkt - og jeg elsker den... Knæpudevognen fører vægten og trykket væk fra mine knæ. Den er altid behagelig at bruge og jeg kan læne mig fremad uden problemer.

Meghan

Stenhugger

Direkte ud af boksen, er det tydeligt at der er lagt nogle seriøse ingeniør og R&D timer i den her. Det her er ikke bare en knæpudevogn, dem er der masser af på markedet, den her viser tydelige fremskridt! Ofte når jeg arbejder på en bil eller noget andet, befinder jeg mig knælende på et hårdt underlag, og eftervirkningerne begynder at indhente mig. Den her tillader mig at bruge min kropsvægt til at løsne møtrikker, uden at jeg ruller væk fra bilen. Trods det er den stadig mobil, så hvis jeg også arbejder et andet sted, er det nemt at rulle videre til det område.

C.J,

Automekaniker

I løbet af mine mere end 35 år som installatør og nu som fagforeningsrepræsentant har jeg testet mange produkter, der vedrører gulvlægger industrien, men Kneel-it er langt den bedste. Der er intet andet produkt på markedet, der tilbyder den form for støtte, mobilitet og komfort, som Kneel-It gør.

I vores fag kræver det, at vi arbejder i stillinger, der forårsager ekstremt slid på kroppen. På det nuværende marked har vi fantastiske knæbeskyttere, der lindrer vores knæsmerter, men intet støtter hele vores krop og giver os den frihed og fleksibilitet, som Kneel-it gør.

Kneel-Its ergonomiske design giver os støtte, som intet andet produkt på markedet gør.

Kneel-it føltes ubesværet. Det var nemt at glide hen over gulvet, og det eliminerede behovet for konstant at komme op og ned. Konstant at rejse sig op og ned afbryder arbejdsgangen og øger smerter i lænden og knæene markant. Efter at have brugt Kneel-It kan jeg fuldt ud tilslutte mig, at mobiliteten af ​​Kneel-It vil øge produktiviteten og mindske smerter.

Jeg elsker, at man ikke skal bruge stropper, og at det justerbare sæde er virkelig fantastisk.

Efter at have arbejdet i så mange år i ​​gulvbranchen, og nu repræsenterer de unge mennesker, der går ind i branchen, ved jeg, at Kneel-it kommer til at ændre mange, mange liv. Jeg ville kun ønske, at Kneel-It var påfundet allerede i mine yngre år!

Tak fordi I viste Kneel-it i vores uddannelseslokaler, vores elever elskede det og er begejstrede for at få Kneel-It.

Matt Weir

Erhvervsrepræsentant

ELLER...
Prøv en demo af Kneel-it

Helt gratis - og lige hvor du er

Vores dygtige og specialiserede værktøjssælgere kører rundt i hele Danmark og har Kneel-It med i bilen. Så vil du prøve knæpudevognen på din arbejdsplads så book et besøg allerede nu!
Så ringer vi dig op og aftaler en dag hvor og hvornår det passer dig.