Anbefalinger

af Kneel-it

Mads Peters
Mads Peters
Billiften
Læs mere
"Selv om man arbejder på et værksted, hvor der i forvejen er mange smarte teknologier – så er der ikke en teknologi, der kan præcis det Kneel-it kan. "
Lasse Nielsen
Lasse Nielsen
DR Gulve
Læs mere
"Man skal lige vænne sig til at bruge den, men allerede efter kort tid bliver det et hjælpemiddel, som man ikke kunne forestille sig at undvære igen . Kneel-it får med garanti vores varmeste anbefalinger."
René Munck
René Munck
Tømrermester René Munck ApS
Læs mere
"Jeg kan kravle rundt uden at belaste ryg og ben, så det er en god investering jeg har lavet der, både for mine ansatte og for mig selv."
Bjarne Rasmussen
Bjarne Rasmussen
Tømrermester Bjarne Rasmussen
Læs mere
"Den gør min hverdag noget lettere og ikke så anstrengende når man skal op og ned. Plus at man kan drible lidt rundt på gulvet, når man lægger gulv, laver sokler og når det er sådan noget liggende arbejde.

Man vil jo gerne forlænge arbejdslivet, så man holder helt til pensionsalderen."
Patrick Petersen
Patrick Petersen
Malerfirmaet Patrick Petersen
Læs mere
"Jeg har en smule problemer med knæene, grundet meget arbejde, men lige præcis knæene, der hjælper Kneel-It mig utrolig meget.

Hvis du vil være mange år på arbejdsmarkedet, så synes jeg du skal bruge Kneel-It!"
Jan Juul
Jan Juul
Materialegaard Randers
Læs mere
"Når man sidder på den kan man bevæge sig frit rundt uden tryk på knæene, hvilket er rigtig godt for ens krop længere hen i livet.

Vi bruger den så ofte der er lejlighed til det."
Mikael Martlev
Mikael Martlev
Murer & Entreprenør Mikael Martlev
Læs mere
"Jeg vil skyde det til en 20-30% nemmere og hurtigere hen over sådan et betongulv, i forhold til at skulle rejse sig eller flytte stilling og sidde lidt akavet. Med Kneel-It kan man skåne ryggen ved at få aflastet knæ og ryg ved at arbejde nede mellem benene, som man normalt ikke kan ved at ligge på knæ. Jeg har kun rosende ord for Kneel-It. "
Rasmus Skov Nielsen
Rasmus Skov Nielsen
Materialegaard Brørup
Læs mere
"Jeg har selv en diskusprolaps i lænden af foroverbøjet arbejde, så det her er simpelthen bare virkelig et lækkert stykke hjælpemiddel, hvor man let kommer rundt og op og ned fra den.

Så virkelig et lækkert stykke værktøj."
Allan Clousen
Allan Clousen
Vendelbo Spedition
Læs mere
"Jeg er 54 år og er blevet opereret i begge knæ. På Kneel-It skal jeg på ingen måde flytte mig eller sidde træls.

Når først du har sat dig, så sidder du der, det er lækkert."
Jacob Ytzen
Jacob Ytzen
Ytzen Gulvservice
Læs mere
"Vi har brugt Kneel-It i et halvt års tid. Den bliver specielt brugt hen over sommerperioden, når vi sliber en masse sportshaller, med tæt på 400 meter rundt i kanten.

Her er det et rigtig godt alternativ til almindelige knæpuder, fordi man ikke skal rende rundt i lange bukser, og være ved at gå til af varm."
Tidligere
Næste

I løbet af mine mere end 35 år som installatør og nu som fagforeningsrepræsentant har jeg testet mange produkter, der vedrører gulvlægger industrien, men Kneel-it er langt den bedste. Der er intet andet produkt på markedet, der tilbyder den form for støtte, mobilitet og komfort, som Kneel-It gør.

I vores fag kræver det, at vi arbejder i stillinger, der forårsager ekstremt slid på kroppen. På det nuværende marked har vi fantastiske knæbeskyttere, der lindrer vores knæsmerter, men intet støtter hele vores krop og giver os den frihed og fleksibilitet, som Kneel-it gør.

Kneel-Its ergonomiske design giver os støtte, som intet andet produkt på markedet gør.

Kneel-it føltes ubesværet. Det var nemt at glide hen over gulvet, og det eliminerede behovet for konstant at komme op og ned. Konstant at rejse sig op og ned afbryder arbejdsgangen og øger smerter i lænden og knæene markant. Efter at have brugt Kneel-It kan jeg fuldt ud tilslutte mig, at mobiliteten af ​​Kneel-It vil øge produktiviteten og mindske smerter.

Jeg elsker, at man ikke skal bruge stropper, og at det justerbare sæde er virkelig fantastisk.

Efter at have arbejdet i så mange år i ​​gulvbranchen, og nu repræsenterer de unge mennesker, der går ind i branchen, ved jeg, at Kneel-it kommer til at ændre mange, mange liv. Jeg ville kun ønske, at Kneel-It var påfundet allerede i mine yngre år!

Tak fordi I viste Kneel-it i vores uddannelseslokaler, vores elever elskede det og er begejstrede for at få Kneel-It.

Matt Weir

Erhvervsrepræsentant

ELLER...
Prøv en demo af Kneel-it

Helt gratis - og lige hvor du er

Vores dygtige og specialiserede værktøjssælgere kører rundt i hele Danmark og har Kneel-It med i bilen. Så vil du prøve knæpudevognen på din arbejdsplads så book et besøg allerede nu!
Så ringer vi dig op og aftaler en dag hvor og hvornår det passer dig.