Laver du arbejde på knæende?

Så kan Kneel-It også bruges i din branche

Kneel-It er et teknisk hjælpemiddel, der giver ergonomisk støtte til lavtstående og knælende arbejde.

Er du gulvlægger, fliselægger, tømrer, murer, automekaniker eller noget helt andet, så er Kneel-it lige noget for dig og dine kollegaer. Her får I en ergonomisk knæpude på hjul, som erstatter dine knæpuder på arbejdsbukser – og  kan bruges i næsten alle brancher. 
– Ja, du læste rigtigt – dine knæpuder til arbejdsbukser, er nu blevet til knæpuder på hjul.

Vores  knæpude vogn er til den kvalitetsbevidste håndværker, som vil bevare sine led i hele deres arbejdsliv. På baggrund af flere års brugerfeedback fra flere brancher, får du her 3. generation af markedets bedste knæpudebeskytter på hjul. Med den nye version kan du se frem til endnu bedre ergonomi og lettere arbejdsgange i lave højder – og det eneste den ikke kan erstatte, er knæbeskyttere til at sove med 🙂

hvad er knæpudevogn

Den kan bruges i (næsten) alle håndværker brancher!

fliselægger kneel it

Fliselæggere

Som fliselægger arbejder man mange timer på knæerne og ofte bruges knæpuder med elastik, som kan stramme og være ubehagelig at have på i lang tid.
murere

Gør det selv

Selvom du har fri så skal du stadig passe på dig selv, Så om du er til Mascot, Kansas eller Engel knæpuder skal du kun bruge 1 model derhjemme: Nemlig Kneel-it!
9

Malere

Har du én gang fx. malet fodlister i et hus ved du hvor mange gange du rejser dig og slider ryg og knæ i løbet af én arbejdsdag.
brolaegger1

Brolæggere

Søger du ogs efter de bedste knæpuder som brolægger? Knæpudevognen kan også bruges som udendørs knæpuder og klare næsten alle fast underlag.
Lasse-Nielsen.png

Gulvlæggere

Som gulvlægger giver vi dig en Ortopædisk knæpude, som næsten er så bløde som knæpuder med gel. Undgå at skulle rejse dig for at hente nye brædder og lad Kneel-It gøre benarbejdet for dig.
murere1

Murere

Kneel it knæpudevogn er perfekt til mure-arbejde i lave stillinger, som fx at slibe gulv, flise arbejde i brusenicher eller gulv - derfor er Kneel-It lige sagen.

Elektrikere

Pas på din ryg når du skal montere komponenter i lav højde dagen lang. Du behøves ikke knæpuder til bukser med vores rullende knæbeskytter med sæde.
7

Smede og maskinteknik

At svejse rør eller montere dele i maskiner på knæene uden gummi knæpuder er hårdt. Kneel-It giver ergonomisk støtte til lavtstående arbejde.
2

Autobranchen

Løse knæpuder til arbejde i autobranchen generer oftere mere end det hjælper, så knæpudevognen kan her tages ud og ind når der er behov for knæbeskytter på hjul.
10

Gulvslibere

Hvis du bruger Kneel-it knæbeskytter på hjul kan du hurtig komme rundt på hele arealet uden at skulle rejse dig én eneste gang.
3

Tømrere

I tømrerfaget er det uundgåelig at skulle arbejde i lave stillinger og dine arbejdsbukser med knæpuder bliver her erstattet af knæpuder på hjul
5

VVS'er

Du skal selvfølgelig have de bedste knæpuder når du skal lægge rør eller reparere i ubarmhjertige lave stillinger.

Direkte ud af boksen, er det tydeligt at der er lagt nogle seriøse ingeniør og R&D timer i den her. Det her er ikke bare en knæpudevogn, dem er der masser af på markedet, den her viser tydelige fremskridt! Ofte når jeg arbejder på en bil eller noget andet, befinder jeg mig knælende på et hårdt underlag, og eftervirkningerne begynder at indhente mig. Den her tillader mig at bruge min kropsvægt til at løsne møtrikker, uden at jeg ruller væk fra bilen. Trods det er den stadig mobil, så hvis jeg også arbejder et andet sted, er det nemt at rulle videre til det område.

C.J.

Automekaniker

Jeg er en 33-årig stenhugger og kan allerede mærke at mine knæ giver mig problemer. Derfor var jeg interesseret i at prøve dette produkt - og jeg elsker den... Knæpudevognen fører vægten og trykket væk fra mine knæ. Den er altid behagelig at bruge og jeg kan læne mig fremad uden problemer.

Meghan

Stenhugger

Arbejder din branche i korrekte stillinger?

ondt i ryggen knæpuder

Knæ og lænd er altid på arbejde!

- og ofte på overarbejde

Overbelastning på knæ og lænd er en meget almindelige skader på arbejdsmarkedet (19,45% af alle typer i 2020).  Uanset hvilken af ovenstående brancher du arbejder i, vil der altid være en risiko for disse skader.  Alvorlige skader kan kræve kirurgisk indgreb, mens lettere overbelastning heldigvis kun forårsager smerter og afhjælpes med hvile.

Knæ og lænd er komplicerede områder.

Knæ og lænd garanterer fleksibilitet og stabilitet i kroppen. De skal ikke kun bevæge sig frem og tilbage, de skal også modstå rotation. Når du går, bærer knæene hele kropsvægten og ryggen skal konstant give dig en god kropsholdning.

Knæpudevognen fra Kneel-It stabiliserer knæ og lænd og giver støtte. Den forhindrer overbelastning i knæet og beskytter imod vrid. Den hjælper leddene mod slidgigt, beskytter mod overdreven strækning og beskyttelser svage knæled.

PRØV KNEEL-IT GRATIS

Vores dygtige og specialiserede værktøjssælgere kører rundt i hele Danmark og har Kneel-It med i bilen. Så vil du prøve Kneel-it på din arbejdsplads så book et besøg allerede nu!
Så ringer vi dig op og aftaler en dag hvor og hvornår det passer dig.

5 grunde hvorfor du ikke kan undvære Kneel-it

  • Øget effektivitet og produktivitet med knæbeskytter på hjul

    Med god polstring, beskyttelse og vedvarende komfort, kan du og dine medarbejdere arbejde hurtigere og længere, uden at skulle holde pauser eller bruge tid på at flytte jer rundt på gulvet.

  • Formindsk lænde- og knæsmerter - og reducerer gigt-risiko

    Kneel-it er en ergonomisk knæpude på hjul - bare meget bedre end de løse knæpuder. Det affjedrede sæde, giver dig mulighed for at aflaste kroppen til hver en tid. Med mindre belastning, reduceres risikoen for gigt og smerter i knæ og lænd minimeres.

  • Fleksibilitet i bevægelse

    Fleksibilitet er lige så afgørende som komfort, da det påvirker hvor effektivt du kan arbejde. Med Kneel-It er det nemt at komme i og fra arbejdsstilling, takket være de store knæpuder, det affjedrede sæde og de 13 hjul.

  • Kom nemt ned, rundt og op igen

    Kneel-it knæpudevogn er i princippet en flise-lægger stol, som modsat Kneeblades, gør det nemt at bevæge sig sikkert rundt på gulvet, uden at skulle op og ned hele tiden.

  • Knæbeskytter med hjul

    Hvor mange brancher findes der hvor du faktisk får knæpuder med hjul, som glider nemt henover gulvet? Med Kneel-It slipper du for at gå med indbyggede eller gel knæpuder hele dagen.